0031 514 541 467+31633435324[email protected]

Dagverhuur

Het is een geweldige belevenis om Friesland of het Nationale Park “De Weerribben” met een boot te ontdekken. Dat alles is bij ons ook mogelijk!

Wij verhuren motorbootjes van het type Cesta Toervlet met een lengte van 6 meter, geschikt voor 6 personen. Bovendien staan u een paar grotere sloepen ter beschikking. Op zowel de 7,20 meter grote Friese Meren sloep als ook de 7,00 meter grote Waterspoor sloep kunnen 8 personen comfortabel plaats nemen. Alle vletten als ook de sloepen beschikken over een diesel binnenboordmotor. Handige cabrioletkappen bieden bescherming tegen regen. Bij mooi weer kunnen de kappen deels of geheel worden verwijderd. De Friese Meren sloep (“De Belevenis”) beschikt zelfs over een boegschroef! De Waterspoor sloep (“Pink Lady”) heeft een ingebouwde koelbox aan boord.

Stelt u zich eens voor, u hebt een vakantiehuisje in de buurt gehuurd. Wat is er dan nog mooier dan één of meerdere dagen uw “eigen boot” aan het oever te hebben en af te meren, wanneer u dat maar wilt om het prachtige waterlandschap met zijn typische vegetatie te beleven? Vanaf de boot kunt u de natuur in al zijn facetten genieten en komt dankzij de geringe diepgang op plekken die met grotere schepen helemaal niet bereikbaar zijn.



Waarborg:
De borgsom (tevens eigen risico in geval van schade) bedraagt bij de toervletten € 100,- en € 150,- bij de sloepen (per schadegeval). Deze borg kunt u in contanten of met uw betaalpas (RETOURPINNEN) voldoen.

Dieselverbruik:
Dieselverbruik bij de toervletten en de sloepen is bij dagdelen en daghuur in de huurprijs inbegrepen.

Bij de Doerakken is het dieselverbruik van 1 daghuur inclusief. In alle andere gevallen is brandstof voor rekening van de huurder

Legitiematie:
De minimumleeftijd voor het huren van onze toervletten en sloepen is 21 jaar. Het tonen van een geldig legitimatiebewijs is verplicht.

Eindschoonmaak:
De boten dienen bezemschoon en zonder afval te worden teruggegeven. Hond mee aan boord? Extra kosten € 10,- vanwege schoonmaak (toervletten en sloepen). Bij de Doerakdagverhuur bedragen de extra kosten dan € 20,-

Mooi-weer-garantie:
U heeft geboekt en plotseling slaat het weer om. In plaats van stralende zon, stormt het en het regent pijpenstelen. In dit geval belt u ons uiterlijk één uur voor het geplande vertrek, zodat wij de sloep kosteloos op een hopelijk mooiere dag kunnen omboeken. Dit geldt alleen bij de dagverhuur en  indien u geen gebruik gemaakt hebt van arrangementen. Mocht u meerdere dagen gehuurd hebben dan ligt het risico bij de klant.

Vaarbewijs:
Voor het varen met deze toervletten, sloepen en Doerakken hebt u geen vaarbewijs nodig.

Dagdelen:
De dagdelen zijn ingedeeld van 09.00 tot 13.00 uur of van 13.15 tot 17.15 uur. Mocht u voor 6 uren willen huren, dan is dit bij een vroegtijdige reservering meestal ook mogelijk en zal een meerprijs toegevoegd worden. Een complete dag loopt van 09.00 tot 17.00 uur.

Afhalen en teruggave:
Indien u een sloep gehuurd hebt en deze niet (zonder telefonisch bericht) binnen 2 uur na de geplande vertrektijd hebt afgehaald, hebben wij het recht om deze aan andere gasten opnieuw te verhuren.

Bij te late teruggave zal €20,00 per uur extra berekend worden.

Extra huren?
Wilt u het nog leuker maken? Dan zijn er nog een paar arrangementen als extra bij te huren. Zie Arrangementen in de bovenbalk op deze website.